miercuri, 28 mai 2014

Dedeman online

DEDEMAN - magazin online de materiale de constructii, amenajari interioare, gresie si faianta, mobilier, gradina, sanitare, instalatii termice si electrice.

Ofertele Dedeman aduc primvara in casa si gradina ta. Sute de promotii la amenajari interioare,.

Navigarea in magazinul online Dedeman. Daca sunteti la prima vizita in site-ul Dedeman si doriti sa adaugati un produs in cos vi se va afisa o fereastra pop-up . Alegerea unui magazin este necesara pentru a vizualiza disponibilitatea stocurilor, a preturilor corecte ale produselor si pentru a putea comanda online din . Dedeman va pune la dispozitie urmatoarele modalitati de plata: Plata online cu cardul . Magazin Online Reteaua DEDEMAN Contact. Aplicatia Dedeman – ghidul tau pentru cumparaturi! Descarca aplicatia si foloseste-o in magazine sau atunci cand iti planifici cumparaturile, oriunde te-ai afla.


Vânzările online ale retailerului de bricolaj Dedeman, cea mai mare companie antreprenorială locală, sunt în creştere, pe fondul schimbărilor . Dacă ești pasionat de marketing și de mediul online și ai cunoștințe avansate de limbă engleză, te invităm să aplici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare