joi, 8 mai 2014

Vopsea epoxidica policolor

Policolor – Orgachim este liderul regional în domeniul tehnologiei vopselelor şi lacurilor, în zona Sud-Est Europeană, producător şi furnizor de soluţii complete . Emex RomtehnochimEtapele aplicarii unei vopsele #epoxidice pentru pardoseli intr-o hala industriala. Vopsea epoxidică folosită la protecția suprafețelor metalice, ruginite, cu strat de rugină de până la 1microni, eliminându-se costurile legate de pregătirea .

Vopsea epoxidica policolor - Vopsea epoxidica pe baza de apa, vopsea epoxidica cu aviz sanitar, vopsea epoxidica cu aviz sanitar, Vopsea epoxidica . Se utilizează la realizarea de pardoseli epoxidice interioare, cu rezistență medie la trafic, expuse în atmosferă industrială agresivă. Pardoseală epoxidică autonivelantă în doi componenți, pe bază de rașini. Un magazin Policolor este locul ideal în care aveți ocazia să achizitionați produse.

Pardoseala Epoxidica Decorativa Emex Quartz aplicabila sub forma de covor epoxidic, este un produs profesional, pe baza de rasini epoxidice fara solvent, . Preturi pentru VOPSELE de la lei.

Policolor lanseaza o noua gama de produse epoxidice si. Policolor, producator roman de traditie pe piata de lacuri si vopsele. Vopsea lavabila pentru interior DEKO Professional va ofera o gama variata de . Email alchidic POLICOLOR Protect Plus 2-in-1.


Plata cu cardul sau la livrare prin Adrenco. Sistemul epoxidic se utilizeaza atat la protectia peretilor din beton, la piscine cat si. Betonul nou poate fi contaminat cu diverse alte materiale: smoala, vopsea, . Diluant pentru produse epoxidice Deko D 3- produsele firmei Policolor SA - Divizia DEKO Professional in ProIDEA cataformatii produse. Iata care sunt principalele caracteristici ale pardoselilor epoxidice 3d: Este Pardoseli Epoxidice Policolor Podele3D.


Avem peste 8produse in categoria Vopsele cu preturi de la 5. Vino in Praktiker sa descoperi oferta din magazin sau Comanda Online! Vopsea lavabila POLICOLOR Deko Professional V80este o vopsea lavabila pe baza de dispersii apoase, pigmenti, materiale de umplutura si aditivi specifici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare