marți, 29 martie 2016

Opac design system hunedoara

Hunedoara este unul din liderii zonali la nivelul judeţului Hunedoara, cu o experienta de ani şi cu un portofoliu de pe. Opac Design - Va asteptam cu caldura ! Hunedoara, pentru centrale termice de 24kW. Cu o experienţă de peste ani, OPAC DESIGN SYSTEM constituie unul din liderii societăţilor . Află date de contact, informaţii financiare, datorii la bugete, dosare . Comert en gros si en detail instalatii:- sanitare;- termoficare;- climatizare;Distribuitor zonal HENCO, PROTHERM, KORADO, ARISTON: centrale termice si. Pentru angajari la OPAC DESIGN SYSTEM poti trimite un CV, o scrisoare de intentie si.


Opac Design System SRL, Strada Romanilor Nr. A din Hunedoara, Telefon 0270cu Indicații rutiere. OPAC DESIGN SYSTEM recruteaza pe eJobs. Vezi locurile de munca disponibile si aplica online pe eJobs. OPAC DESIGN SYSTEM SRL, localitatea Hunedoara, judet Hunedoara.


Adresa, telefon, date de contact Lista complata a firmelor din judetul Hunedoara. OPAC DESIGN SYSTEM SRL - CUI 90827- Toate datele firmei! Top competitori din judetul: Hunedoara. Sediu Opac Design System comercializeaza centrale termice, boilere, cazane.


OPAC DESIGN SYSTEM SRL - Comert cu ridicata al echipamentelor si furniturilor de fierarie pentru instalatii sanitare si de. Firma OPAC DESIGN SYSTEM SRL, Sediu Hunedoara B-dul Mihai Viteazul 11domenii de activitate: Centrale termice, Echipamente şi accesorii pentru gaz.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare