joi, 17 martie 2016

Limbajul semnelor

Limbajul mimico-gestual românesc (LMG), denumit general și limbajul semnelor, este o limbă de sine stătătoare care are, ca orice altă . Alfabetul limbii romane in dactileme.

Comisia Europeană pune bazele proiectului privind limbajul semnelor. Cine a inventat limbajul semnelor pentru surzi,rh:stiri. Semnalați o altă imagineSemnalați imaginile ofensatoare.

Fiecare tara foloseste limbajul semnelor, existand multe similitudini. Vom prezenta mai jos comparativ dactilemele existente in limba romana, si care sunt . Limbajul mimico-gestual (sau limbajul semnelor) este un limbaj de exprimare și de gesturi naturale de configurare-spațiu și percepția vizuală prin care . Daca ne intalnim cu un surdo-mut, ce il intrebam? Intrebari uzuale in limbajul semnelor la romani.


Revistele noastre bazate pe Biblie pot fi descărcate în peste 2de limbi, inclusiv în unele limbaje ale semnelor. Turnul de veghe prezintă semnificația . Limbajul semnelor este o aplicație creată special pentru a face să înțelegeți, până la punctul ceea ce limbajul semnelor este. Este uşor pentru copiii de vârste fragede să înveţe un limbaj mimico-gestual complet.

Dactilemele din imaginile alaturate sunt doar cateva exemple concludente ale paticularitatii limbajului mimico-gestual al fiecarei tari. Limbajul semnelor - În sprijinul educației și al formării, în interiorul și în afara Europei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare