miercuri, 23 martie 2016

Intretinere piele nubuk

Pielea întoarsă şi Nubuk – deşi G-Wax este perfect pentru pielea netedă, nu este recomandat pentru tratarea suprafeţelor mate, întrucât va forma un strat lucios . Incaltamintea poate sa fie de diferite materiale, ca de exemplu din piele, nubuk, piele intoarsa sau material sintetic. Curata si intretine pielea nubuk (piele intoarsa) Cantitate: 2ml Mod de utilizare : Pielea se curata cu o perie moale pentru indepartarea.

Intra pe site-ul Otter si vezi colectia completa de produse de intretinere. Revitalizarea culorii la nabuc si piele intoarsa se face cu ajutorul stick-ului Velours Nubuk, care. Perie pentru pielea intoarsa si nabuc, . Am citit pe undeva ca de la prea multa ceruire, se inmoaie pielea, ceea.

Sfaturi pentru întreţinerea corectă a încălţămintei:. Pentru aceasta luaţi puţină apă, picuraţi pe pantofii din piele, şi cu o ţesătură de bumbac . Nikwax NubukSuede Spray este spray pentru impermeabilizare usor de folosit pentru încaltaminte din piele nubuk sau suede. Impermeabilizator pulverizator bocanc pentru piele Nubuk si Suede.


Impermeabilizator pulverizator Impermeabilizeaza si mentine respirabilitatea si aspectul . Nubuk (piele intoarsa), velur: se curata cu o perie rigida sau cu un burete special.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare