joi, 31 martie 2016

Simptome injector defect diesel ford

Masina mea, Ford Mondeo - diesel 1de cp, nu mai avea acea vlaga, tipica de diesel. Masina mea are aceleasi simptome iar la service-uri mi-au spus aceeasi . PROBLEME FORD TRANSITpostăriIan 2014Ford Focus tdci1.

TDCI - intreruperi acceleratiepostăriMai 2013Se opreste motorul in mers. TheCrazyEtrangerMondeo 20- probleme la injectoare. Ce simptome are o masina cu probleme la sistemul de injectie? Bosch common rail, fiind Bosch Diesel Service autorizat pentru o .

Suntem un service profesional care realizeaza reparatii injectoare Ford si. Cauzele pentru care iti smuceste in mers la un diesel modern pot fi multe, o testare ar fi mai mult decat indicata, multi prin. Daca turbo este defect nu-ti mai intra. Si am schimat turbo si un injector. Am un Ford Fusion TDCI fabricatie 20330km la bord si atunci.


Legat de oprirea motorului, e putin probabil sa fie un injector,. Regulatorul de presiune murdar sau defect,la fel poate produce oprirea motorului. Simptome egr defect : pornire grea la rece, eventual nu porneste, zgomot sacadat,.


Dezavantajele de care vorbesti tu,sunt pt motoarele diesel.

Am inlocuit injectoare cu unele noi,am inlocuit pompa de inalte,senzorul de . Dacă acest senzor este defect şi citeşte o valoare mai mică decât cea reală, sau. Rateurile pot fi de asemenea cauzate de injectoare defecte sau murdare .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare