luni, 7 martie 2016

Efekt profesional odorizant wc

Odorizant wc picaturi , aroma fresh , persistenta ore , se aplica cateva picaturi in exteriorul vasului de toaleta , cantitate 2ml. Odorizant wc picaturi , aroma guma turbo (bubble-gum), persistenta ore , se aplica cateva picaturi in exteriorul vasului de toaleta , cantitate 2ml. Odorizant WC ce se pune in interiorul bazinului sau se ataseaza pe interiorul vasului de WC, odorizant WC lichid sau solid.

Schimba atmosfera din toaleta cu produsele profesionale oferite de mertecom. Odorizant wc Efekt Fresh 2ml la cel mai bun pret acum la Dedeman. Va invitam sa consultati si celelalte oferte din categoria ODORIZANTE BAI,WC.


Odorizant WC Bubble-Gum Efekt, aroma guma turbo (bubble-gum), persistenta ore, se aplica cateva picaturi in exteriorul vasului de toaleta.

Odorizant WC Fresh Efekt 250ml, aroma fresh , persistenta ore , se aplica. Odorizant wc picaturi , aroma muguet , persistenta ore , se aplica cateva. Produs plăcut aromat, cu remanenţă ridicată, de până la de ore.


Utilizare: după efectuarea curăţeniei se aplică la piciorul vasului de toaletă, în exterior, 2-3 . Odorizant WC, produsul se foloseste ca atare, se toarna 2-picaturi direct pe pardoseala, in spatele vasului WC. Odorizant WC, are capacitatea de a masca .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare