luni, 21 martie 2016

Masca cu carbune pret

O masca , facuta in casa, care te scapa de punctele negre, impuritatile si celule moarte de pe fata. Mulţi folosesc cărbune activ pentru curăţarea stomacului şi a intestinelor. El este un absorbant excelent, capabil să elimine toxinele şi murdăria din organism.

Masca de cărbune activ, făcută la domiciliu poate vindeca complet și pentru a întineri pielea. Se prepară o mască de carbon activat nevoie . In plus, aceasta masca iti face pielea nasului mai fina. Iata cum iti poti prepara acasa o masca speciala, cu carbune activ.

Ai nevoie de: - clei pentru fata (se gaseste la plafar). Insa in aceasta postare am sa va scriu o reteta simpla de masca pe baza de carbune activ. Am incercat-o si eu, inainte de a o pune pe fata . Care este smecheria cu masca neagra pentru puncte negre Pilaten, cat costa, unde o gasim, care este cel mai bun pret la care o putem . Un truc de beauty care a surprins o lume întreagă este aplicarea unei măști din cărbune și lipici, care te va ajuta să scapi rapid de nesuferitele . Masca pe baza de carbune si acid glicolic cu o concentratie mare de ingrediente active ce are o puternica actiune de regenerare asupra.


Home Health beauty Fetelor, trebuie să încercați această mască! Pisează pastila de cărbune activat și amestecă cu gelatină, apoi .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare