vineri, 11 martie 2016

Supermarket jocuri

Jocuri La Cumparaturi in Supermarket pe JocuriFete. Unul dintre cele mai populare jocuri fete, La Cumparaturi in Supermarket poate fi jucat gratis aici. Naughty Supermarket: Aici poţi juca Naughty Supermarket. Naughty Supermarket face parte din lista de Jocuri Aventura Point 'n Click oferite.


Bine ai venit în paradisul cumpărăturilor! Explorează lumea supermarketului cu ajutorul multor mini-jocuri populare pentru copii. Diana si-a facut lista de cumparaturi de dimineata pentru a merge la supermarket. Are de cumparat foarte multe alimente pentru ca frigiderul este aproape gol. Peste jocuri cu supermarket de calitate.


Iata cele mai noi jocuri: Curatenie in Supermarket, Curse 3D cu Carucioare, Magazinul cu . Povestea jocului Cumparaturi la Supermarket: Te afli la cumpărături împreună cu o fată drăguță. Povestea jocului Super Oferte la Supermarket: Super oferte, super reduceri, super produse, super nebunie de Craciun! Toti oamenii din oras vin sa prinda . Joaca jocuri supermarket gratis si distreaza-te cu cele mai frumoase si interesante jocuri supermarket. Asa cum puteti sa vedeti din titlul jocului care este unul foarte sugestiv, in cadrul acestui joc foarte simpatic veti putea sa mergeti la cumparaturi .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare