marți, 29 martie 2016

Guma de mestecat

Iar acestea sunt doar câteva dintre efectele nocive pe care le poate avea guma de mestecat. Să descoperim împreună câteva lucruri mai puţin ştiute despre . Guma de mestecat (din engleză chewing gum) este un tip de produs făcut tradițional din cauciuc natural sau un tip de cauciuc sintetic numit poli-izobutilenă.

Guma de mestecat - dăunatoare sau nu? Guma de mestecat - dăunătoare sau nu? Citiți despre efectele acesteia asupra sănătății și vedeți care sunt cele mai folosite ingrediente și . Este guma de mestecat mai mult decat o solutie rapida de improspatare a.

Cercetatorii au descoperit ca guma de mestecat poate ajuta la mentinerea . Am renuntat la guma de mestecat in urma cu cativa ani, in momentul in care am decis ca voi avea un stil de viata mai sanatos. Si trebuie sa recunosc ca eram un . A mesteca gumă pare un obicei destul de inofensiv, dar studiile mai recente arată că el poate avea consecinţe nocive asupra sănătăţii, în mod . Inca din copilarie in jurul gumei de mestecat s-au nascut diverse mituri: iti cariaza dintii, se lipeste de intestine. Intr-o oarecare masura guma de mestecat nu este .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare