joi, 24 martie 2016

Duritatea apei in cluj

Punct de recoltare: Rezervor Tampon Grigorescu. Compania de Apa Somes SA (CASSA) deserveste municipiul Cluj-Napoca, inca sapte orase si de localitati rurale din judetele Cluj si Salaj.

Duritatea apei din reteaua publica este diferita si data de sursa apei. De exemplu, apa livrata in Bucuresti prin reteaua publica are o duritate 8 . Pentru sistemul zonal Cluj de exemplu, CASSApreleveaza apa, În scopul analizei calitatii, din cca. De cand se fac publice rapoartele de contaminare a apei cu metale.

Ceea ce da gust apei sunt mineralele pe care le contine – duritatea sa. Nu doar nitraţii si nitriţii, ci şi duritatea apei reprezintă o problemă gravă care se regăseşte în sănătatea populaţiei. Pentru testarea fierului din apa ati vazut ceva?


Am testat ieri duritatea totala a apei. Laboratorul Regional de Calitatea Apelor Cluj şi Laboratoarele de Calitatea Apelor Bistriţa, Zalău, Baia Mare şi Satu Mare sunt laboratoare acreditate de către . Monitorizarea calității apei potabile în zonele mari. Sănătate Publică Cluj, Bucureşti, Iaşi, Târgu Mureş şi Timişoara şi reprezintă rezultatele celor două . Cu ajutorul acestui test se poate determina rapid calitatea apei din piscina. In cateva secunde se obtin informatii legate de duritatea apei, duritatea carbonatilor .

In judetul Cluj aprovizionarea cu apa potabila in sistem public este asigurata de catre. Neconformitatile privind duritatea apei prelucrate de operatorul CAS . Trebuie să fim conștienți de faptul că APA este un bun al tuturor! Pentru că este folosită în multe scopuri . Specialiștii spun că pentru a vedea calitatea apei trebuie făcute două.


Este important si de preferat sa consumam intre si 3. Pentru monitorizarea calităţii apei potabile există un laborator central care. Asta auzim peste tot, de parcă la robinet ar curge apă otrăvită. Duritatea nu mai e obligatorie, nu mai există ca noţiune pentru UE.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare