miercuri, 23 martie 2016

Braila obiective turistice

Biserica Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavriil din Brăila este cea mai veche biserică din oraş, reprezentând şi o mărturie a circumstanţelor în care, după războiul . Cel mai vechi obiectiv turistic din piață este fosta geamie musulmană din 16transformată imediat după schimbarea regimului (1831) în . Județul Brăila, situat în sud-estul României, nu este nicio excepție.

Dintr-o perspectivă mai turistică, acesta a fost primul restaurant și bar . Obiective de interes turistic din Braila, judetul Braila. Informatii, harti si poze ale obiectivelor din Braila.

Reprezintă unul dintre cele mai însemnate obiective turistice ale oraşului Brăila. Fântâna Cinetică se află situată in centrul oraşului Brăila. Judeţul Brăila nu este un judeţ cunoscut pentru obiectivele sale turistice, dar asta nu înseamnă că nu are cu ce să se mândrească - Iată ce . Lista completa obiective turistice Braila cu descriere si poze.


Brăila se află sediul Agenției de Dezvoltare Regională Sud-Est.

Parcul Monument; Gradina Publica; Gradina zoologica; Muzeul Brailei; Centrul Cultural Nicapetre; Sectia de Arta a Muzeului Brailei . Preţurile biletelor: Premieră: 1lei: 1lei Spectacole: 1lei; 1lei; lei;. Grădina zoologică; Insula Mică a Brăilei; Muzeul Brăilei; Parcul Monument; Piaţa Independenţei; Piaţa Traian şi zona veche a . Tip obiectiv: Biserică, Localitate: Brăila. Biserica ce poarta hramul Buna Vestire, a fost construita intre 1863-18dupa planurile arhitectului Avraam Ioanidis din . Măcinul este un alt obiectiv aflat la km de Brăila. Rămânând în apropierea Falezei, un obiectiv turistic ce nu trebuie în. La Gârboavele există şi patru complexuri turistice, care oferă cazare, . Dudeşti sunt trei obiective turistice demne de harta turismului.


Atractii turistice in judetul Braila. Descriere: Judeţul Brăila este situat în sud-estul României pe cursul inferior al Dunării având o suprafaţă de 4.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare