joi, 17 martie 2016

Cloramina dezinfectant

CLORAMINA este un dezinfectant universal sub forma de pastile cu aplicare in cele mai diferite domenii : ocrotirea sanatatii, salubritatea publica, industria . Cloramina este un dezinfectant medical, însă poate fi utilizată cu succes şi în locuinţă, respectând indicaţiile de pe prospectul de utilizare. Cloramina T este un dezinfectant pentru fose septice, de uz general, cu actiuni multiple asupra microorganismelor patogene precum bacteriile Gram pozitive si .

Dezinfectant efervescent clorigen-cloramina , pentru baie , bucatarie , piscina , fantana , diverse suprafete sau obiecte. Acum pun apa oxigenata ca cica aia usuca si tine infectie deoparte dar, am auzit ca si cloramina e buna si cica ar durea mai putin. Cloramina t - CompozitieComprimate continand 5mg cloramina B. Mod de intrebuintarePentru dezinfectarea mainilor si a instrumentelor: comprimate la 1 .

Dezinfectarea este o metoda de distrugere a agentilor patogeni. Indicatii, - Cloramina T este un dezinfectant cu spectru larg de actiune asupra microorganismelor patogene, incluzand bacterii Gram pozitive si Gram negative, . Comprimatele dezinfectante Horeca Select permit un dozaj precis,, simplu de utilizat,, usor de. Acestea inlocuiesc clorul lichi, clorura de var,, cloramina.

Cloramina T - găleţi x kg; saci x kg - CONŢINUT: Tozylochloramid de sodiu: ACŢIUNE: Dezinfectant pe bază de clor activ, eficient împotriva bacteriilor . Detergent Produse Asemanatoare cu: CLORURA DE VAR 1KG. CLORAMINA,DEZINFECTANT WC,GHENA DE GUNOI,CLOR PRAF,DETERGENT . Medicamente: prospect online pentru CLORAMINA B comprimate. Pentru dezinfectarea mainilor si a instrumentelor: comprimate la litru de apa. Citeste cele mai noi articole despre cloramina si dezinfectant publicate pe AflaCum. Vezi comentarii si poze despre cloramina si dezinfectant, pe AflaCum.


Dezinfectant clorigen pentru dezinfectia suprafetelor si obiectelor contaminate: pardoseli, laboratoare, bureti, lenjerie, vase, ustensile de laborator, grupuri . Cloramina T este un dezinfectant universal pentru suprafete si pentru dezinfectia apei potabile pe baza de clor activ. Substanta activa: tosilcloramida de sodiu. Se prezintă sub formă de pulberi albe cristaline, sau sub . Cloramina T 500mg x 50cp SINTOFARM SA ROMANIA Cloramina T este un dezinfectant cu spectru larg de actiune asupra microorganismelor patogene, . Fii primul care isi spune parerea despre acest produs. Pulbere alba cristalina dezinfectanta pentru . Dezinfectant cu spectru larg de actiune asupra microorganismelor patogene avand forma unor comprimate neacoperite cu suprafata plana, .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare