vineri, 19 februarie 2016

Supercom contact

Telefon persoana de contact: 0372. Cod Unic de Inregistrare: RO3884955. Află date de contact, informaţii financiare, datorii la bugete, dosare in .

Citeste recomandarile despre Supercom S. Arie Shenkar Street, Herzliya 467250 Israel. Firma Supercom Bucureşti a câştigat, prin negociere directă, contractul pe durată determinată pentru serviciul de salubrizare din judeţ care are . Servicii de salubritate (curatenie stradala si menajera);Servicii de inchirieri antrepozit.

Sedinta de indata a CJ Bistrita-Nasaud. Radu Moldovan va fi mandatat sa voteze in ADI - Deseuri pentru continuarea contractului cu SUPERCOM - 24.

Firma Supercom care a câştigat licitaţia pentru concesionarea serviciilor publice de salubrizare stradală şi deszăpezire din Cluj-Napoca este . Bucuresti: Divizia de Proiectare si Productie din cadrul S. Adresa: BUCURESTI, Judet: BUCURESTI. SUPERCOM SA BUCURESTI SUCURSALA TARGOVISTE cui 26780554. Firma SUPERCOM SA, Sediu Bucureşti Str. Gherghiţei Cdomenii de activitate: Transport specializat deşeuri. Rodica Margarit Aninoasa, Aleea Sinaia, nr.


Sediu social, Targoviste, Bd-ul Libertatii, nr. Pentru că nu a ridicat la timp a gunoiului menajer de la asociaţiile de proprietari din zona Lunca Florilor din cartierul Baicului, care au contracte . SUPERCOM SA - CUI 38849- Toate datele firmei! Contact, adresa, activitate, cifra de afaceri, profit, prezentare firma, pozitionare pe harta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare