vineri, 19 februarie 2016

Vand pavilion apicol inmatriculat

Vind pavilion apicol inmatriculat. Utilaje agricole si industriale Alte. Vand pavilion apicol familii albine inmatriculat.

Camioane - Rulote - Remorci Rulote - Remorci. Vand Pavilion Apicol cu de Stupi.

Pavilion Apicol Pitesti (Arges) Ianuarie 2 205000. Vând remorcă tir apicolă, înmatriculată, cu 1locuri stupi. Se poate tracta doar cu cap tractor. Vand pavilion apicol cu capacitate de familii in stupi verticali.


Vand pavilion apicol complet cu de BIO STUPI. Inmatriculat apicol Anul fabricatiei 2040km . Vand pavilion apicol capacitate de stupi orizontali pe rame, camera de dormit si extractie. Pavilionul este inmatriculat si omologat . Vand pavilion apicol pentru stupi cu rame, inmatriculat auto.

Sunt la fel de multe de vanzare si autocamioane apicole. Iar pavilionul e inmatriculat ca utilaj agricol, cu numere de la primarie deci nu . Aici găsiți lista de anunturi apicole din categoria Pavilion Apicol de pe BursaMierii. Vand PAVILION APICOL familii albine, Stupin.


Vand pavilion apicol inmatriculat in 200 functional, echipat cu stupi cu caturi, conceputi pe rame, in pat cal nepopulat. Vagonul apicol a fost renovat in . Pavilion Apicol Buzau, vand pavilion apicol, inmatriculat, stupi, pe vartej. Lazile sunt orizontale in pat cal pe rame cu posibilitate de modificare pe vertical.


Pavilionul detine camera pentru extras x 2m, are lazi . Vand pavilon apicol, utilaje i produse apicole, trancar de carat baloti sau pavilion apicol,. Vand pavilion apicol (inscris, ITP valabil pana in 2010) cu o capacitate de familii expluatatie si familii ajutatoare + cabina dormit si tras .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare