marți, 2 februarie 2016

Ce poti face dintro cutie

Ce poti face cu o cutie de carton tine doar de imaginatie si. Daca mai adaugati si o lustra facuta dintr-o veche cutie de carton, atunci aveti un . In acest video tutorial iti prezint o modalitate simpla prin care poti face acasa o cutie simpatica pentru. Iata in cate moduri inedite poti sa folosesti o cutie de pantofi!


Ca sa ii oferi un aspect cat mai interesant, infasoar-o intr-o bucata dintr-un pulover mai vechi. VEZI SI: Ce poti face cu cojile de portocale: de intrebuintari la . Poti recicla si crea daruri in acelasi timp. In loc sa arunci la gunoi cutiile de pantofi, de la electrocasnice sau de la alte obiecte, recicleaza-le intr-un mod creativ!


Puteți realiza împreună o valiză, o căsuță sau un teatru de păpuși, . Ce se poate obtine dintr-o cutie de pantofi: idei numai bune de mesterit. Ca si alte tipuri de cutii, si cele de pantofi va pot fi utile in confectionarea de tot felul. Ce poți face cu cojile de ouă rămase după Paști: proiecte de artă cu copilul. Transformă cada veche într-o canapea de nota 10.


Cine s-ar fi gândit ca poţi face un candelabru din sticle vechi. Cutie poştală dintr-o carcasă de calculator . Cu totii stim ca natura ne imbie de foarte multe ori cu aer curat pentru a petrece cat mai multe clipe de neuitat impreuna cu prietenii cei mai buni.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare