marți, 9 februarie 2016

Minifotbal bistrita

Campionatul Municipal de Minifotbal Bistrita . Vaslui: Se reia minifotbalul vasluian. In acest week-end se reia Campionatul de Minifotbal Vaslui, cu jocurile etapei X-a.

Federatia de Minifotbal din Romania. Rezultate Cupa Romaniei 20- Bistrița, Grupa E - Bistrita, etapa 3. Campionatul municipal de minifotbal - Bistrita. Cel mai mare scor din istoria Campionatului Municipal de minifotbal s-a inregistrat in etapa a a din Liga a.

Toate conditiile erau intrunite pentru a vedea un joc spectaculos intre cele mai bune echipe din Bistrita la ora actuala in minifotbal. Comitetul Executiv al Federatiei de Minifotbal din Romania a hotarat ca editia din 20a Cupei Romaniei sa se desfasoare, pentru prima oara, . FOTO) ACTUALIZARE Bistrița a găzduit, în premieră, Cupa României la minifotbal, o competiție care a adunat în cele trei zile mii de .

Concluzia dupa participarea la Cupa Romaniei la minifotbal - Bistrita 20ar fi ca potential avem dar trebuie sa mai lucram la psihic, sa avem . Mioara Luca Deutsch, Roxana Carmen, Mircea Galatean and others like this. Echipe din întreaga ţară sunt aşteptate să ajungă la Bistriţa, la Cupa României la Minifotbal. IŽn perioada 10-iunie 20va avea loc la Bistriţa, Cupa Romaniei la minifotbal - organizat de Federatia de Minifotbal din Romania.


Cupa României la minifotbal – Cel mai important eveniment sportiv al anului în Bistrița. Campionatul Naţional de mini fotbal, la Bistriţa. Bistriţa, Cupa României la minifotbal - competiţie la care vor participa de echipe din . FOTO: Echipa „La Boltă” Alba Iulia aduce Cupa României la minifotbal, în premieră, în Cetatea Marii Uniri.


Declaraţii după victoria de la Bistriţa. Ce investiție vă doriți în Bistrița-Năsăud ? Drum de mare viteză Cluj Napoca – Vatra Dornei Complex de agrement Dracula Parcare .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare