vineri, 5 februarie 2016

Hotel rebis lacul sarat

Hotel Rebis Stele va ofera cazare in judetul Braila, in Statiunea Lacu Sarat la cele mai mici preturi si servicii impecabile. Cautati cazare in hoteluri din Braila sau din Statiunea Lacu Sarat? Cea mai buna alegerea este Hotelul Rebis International de stele situat pe Aleea Centrala, .

Situat în Brăila, la de metri de Lacul Sărat şi la 1de metri de Mănăstirea Pantelimon, Hotelul Rebis oferă acces gratuit la internet Wi-Fi, o. Una dintre cele mai noi aparitii pe piata hoteliera din statiunea Lacu Sarat, Hotelul Rebis International vine in intampinarea turistilor cu un numar total de de . Hotelul Rebis este înfiinţat în anul 201 fiind un loc încărcat de. HOTEL REBIS DIN STATIUNEA LACU SARAT, VA OFERA CAZARE SI MASA, LA PRETURI .

Informatiile prezentate despre cazarea la Hotelul Rebis din Lacu Sarat, aleea Centrala, nr. Hotel Rebis International Lacu Sarat, judetul Braila. Adresa, numar de telefon si rezervari Hotel Rebis International; poze si tur virtual.


Hotel Rebis International este situat in Statiunea Lacu Sarat din Judetul Braila, in imediata apropiere. Situat in Braila, la de metri de Lacul Sarat si la 1de metri de Manastirea Pantelimon, Hotelul Rebis ofera acces gratuit la internet Wi-fi, o receptie deschisa .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare