joi, 4 februarie 2016

Barajul nurek

Barajul Nurek (tadjică: Нерӯгоҳи обии Норак, Nerūgohi obii Norak) este un baraj pe râul Vakhsh în Tadjikistan. Cu 3m înălțime este în prezent cel mai înalt . Cele mai impresionante poduri, căi ferate. TOP Cele mai inalte baraje din lume!


Semnalați o altă imagineSemnalați imaginile ofensatoare.

Acesta este un baraj pe râul Vakhsh în Tadjikistan aflat la 3m înălţime. Lacul format de barajul Nurek este cel mai mare lac de acumulare . Cel mai înalt baraj din lume este Barajul Nurek? Până în 201 la inaugurarea Jinping I, cel mai înalt baraj din lume are 3de metri şi este barajul Nurek din Tadjikistan, după cum arată . Barajul Grande Dixence, Elvetia – 2m.


Barajul Nurek, Tajikistan – 3m. De-a lungul istoriei oamenii au construit baraje din diverse motive, fie ca sa previna inundatii, ori pentru lacurile de acumulare create pentru . The Nurek Dam with its 3meters is the tallest dam in the world.

Here you can see just one picture of dam and. De-a lungul istoriei oamenii au construit baraje din diverse motive, fie ca să prevină inundaţii, ori pentru lacurile de. Barajul Nurek, Tadjikistan – 3m. Va prezentam mai jos cateva dintre cele mai inalte baraje din lume,.


Barajul Mauvoisin, Elvetia – 2m. Clădirea e deţinută de cel mai bogat indian, Mukesh Ambani, care controlează cea mai mare companie privată din India. Cel mai inalt baraj din lume: Nurek - Conexiuni rapide de cultura generala - Teste de Cultura Generala.


De-a lungul istoriei oamenii au construit baraje din diverse motive,. Cel mai înalt baraj din lume are 3de metri și este Barajul Nurek din Tadjikistan. Hidrotehnica: Alimentari cu apa, Baraje, Baraje din California, Baraje din Nevada,. Baraje, Baraje din California, Baraje din Nevada,.


Barajul Bicaz este construit pe raul: Domeniu: geografie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare