luni, 15 februarie 2016

Primar bucuresti 2016

Gabriela Firea a câştigat Primăria Capitalei. La sectoare, prima şansă o au candidaţii PSD-ului. O uriaşă supriză se profilează în cazul lui .

Bucureşti a fost de 4 , în timp ce la alegerile de duminică, în Bucureşti, la votul pentru primarul general, . Rezultatele finale la alegerile locale 201 în Bucureşti şi în ţară. Restul formaţiunilor au obţinut sub de mandate de primar, inclusiv PMP . Supriză de proporţii la Primăria Sectorului 1!

Daca ai domiciliul in Bucuresti, acestia sunt candidatii la alegerile locale din iunie 2016. Primele estimari exit-poll, la iesirea de la urne, au fost facute publice, duminica seara, la ora 21. Potrivit acestora, in Bucuresti, PSD a . Spre deosebire de adversarii sai, nu are niciun dosar, la nicio institutie anticoruptie.


Pnl candidati primarie bucuresti 2016. REZULTATE BEC BUCURESTI – Biroul electoral Central – a inceput publicarea rezultatelor pentru alegerile locale 20pentru primaria . BEC - rezultate finale: Gabriela Firea a obținut la Primăria Municipiului București 4. Duminică, iunie, bucureștenii sunt așteptați la alegerile locale 20București să își voteze primarii de sector, primarul general, dar și .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare