duminică, 14 februarie 2016

Colaborare agentie pariuri sportive

Cu peste 3de agentii de pariuri proprii si in sistem de franciza, firma este in prezent cel mai mare operator de pariuri sportive in franciza din Romania. Compania de pariuri sportive NetBet a debutat în forță în vara anului. Colaborarea cu o casă de pariuri are cele mai rapide rezultate pentru .

Sloturi si pacanele cu pariuri sportive in colaborare asociere. Afacere la cheie ( bar + agentie pariuri sportive ). CELE MAI PERFORMANTE JOCURI DE NOROC, SISTEME JACKPOT ŞI TERMINALE PARIURI SPORTIVE. Doriţi să începeţi o afacere în domeniul jocurilor de .

Așa cum probabil ți-ai dat deja seama încă din primul paragraf, este vorba de o colaborare cu un operator de pariuri. Caut o franciza pentru pariuri sportive, am deschis eu un topic special pentru. Sky Bets Sport are posibilitatea de a oferi aceasta modalitate de colaborare . Armin Bet, cauta parteneri franchise pentru colaborare in domeniul pariurilor sportive.


Sunteti proprietar al unui spatiu comercial, bar, cafenea, sala de jocuri sau . Reteaua noastra de agentii proprii sau in colaborare este in continua. Ce inseamna o colaborare de tip Franciza cu BETALAND ? Solutii de marketing si consultanta permanenta inainte si dupa deschiderea agentiei ! Vreti sa deschideti o agentie de pariuri sportive ?

Oferim consultanta si dezvoltam colaborarii cu pariuri sportive si jocuri de noroc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare