vineri, 19 februarie 2016

Cu ce se curata incaltamintea din piele alba

Cumpără un spray pentru pantofii din piele, care protejează împotriva. Curăță praful de pe încălțămintea albă imediat ce ajungi acasă cu o . Sprayul pentru încălţămintea din piele previne depunerea prafului,.

Pasta de dinti Pentru incaltamintea acoperita cu panza, aplica putina. Aceasta metoda se aplica la mai multe tipuri de textile, de la piele si . Este preferabil să cureţi încălţămintea imediat ce se scoate din picioare. Cum se curata pantofi albi întâi de toate, trebuie sa stii un lucru, pantofi albi, care nu va fi la fel.

Oţet - ideal pentru curatare piele de căprioară, dar este, de asemenea eficient. Azi iti dezvaluim cu ce se curata pielea intoarsa, o textura delicata si pretentioasa. Face furori in moda momentului, dar noua ne da batai de . Curatarea si ingrijirea corecta a pantofilor de piele naturala va prelungi.


Cum sa cureti corect incaltamintea de piele. Uscați încălțămintea cu o cârpa uscata, curata, după ce ați umplut . Burete pentru luciu recomandat pentru pielea moale,. Spray pentru mentinerea mirosului placut in incaltaminte,. Stick pentru pielea de culoare alba, .

Afla acum prin acest ghid cum se curata tenisii si adidasii. Cum sa avem grija de imbracamintea si incaltamintea din piele. Mănuşile din piele albă se curăţă frecandu-le cu pudră de talc. Pentru buna intretinere a pielii, dupa cateva purtari se aplica cu ajutorul unei perii moi sau cu o. Incaltamintea cu fete din piei de antilopa sau nabuc, uscata, se curata cu o perie speciala.


Incaltamintea alba devine mai galbena in timp. Grija sa le curat si grija sa le depozitez in conditii optime. Sau petele de pe suprafete delicate, cum este pielea, de exemplu.


De pe incaltarile de piele intoarsa am reusit sa scot petele cu radiera alba, in rest voi tine. Goop), excelenta la curatarea pantofilor din piele, fara sa ii distruga. Curăţă ceea ce rămâne folosind o perie pentru piele întoarsă. Dacă pătezi încălţămintea din pielea întoarsă cu cerneală tamponează cu un . Alcoolul va curata petele iar glicerina va da luciu incaltamintei. Pentru a da luciu incaltamintei din piele este bine sa folosesti o crema speciala . Pantofii din piele intoarsa sunt foarte dragalasi si dau un aer fin oricarei tinute.


Odata ce s-a uscat, ia o perie pentru piele intoarsa si curata bine. Putem curata o geanta de piele cu ajutorul unei cepe. Geanta alba din piele o curatam cu ajutorul unei cepe, apoi o improspatam cu putin .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare