joi, 18 februarie 2016

American hotel academy bucuresti

American Hotel Academy - informatii si noutati. Afla cum poti studia in New York si cum poti face primul pas pentru cariera ta in industria ospitalitatii. Pagini similareVezi cand au loc inscrierile la licenta si masterat si care este data inceperii cursurilor la American Hotel Academy.

Vezi care sunt costurile programelor de studii ale American Hotel Academy si ce includ aceste costuri. Pagini similareVezi care sunt cerintele de admitere la programul de Licenta, ce trebuie sa contina dosarul de admitere si alte informatii importante. Prima scoala internationala de management hotelier din Romania.


Ma rog, urmeaza sa intru in anul fiindca acum sunt in America,.

Livin' the “American Hotel Academy” dream. Multa lumea m-a intrebat de ce American Hotel Academy, la Brasov, cand in Bucuresti sunt atatea facultati . Ce parere aveti despre American Hotel Academy (o facultate din Brasov de management hotelier). Se merita sa merg pe aceasta fac Mentionez ca faci practica . De acum inainte, fie ca locuiti in Bucuresti, Constanta, Iasi, Baia Mare sau oriunde altundeva in Romania, tot ce aveti nevoie . Bun venit la American Hotel Academy, prima scoala internationala de management hotelier din Romania!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare