vineri, 26 februarie 2016

Lucru manual crosetat

Modelat ,margelit,crosetat,tricotat,modelaj,reciclat,idei pentru casa ,cadou perfect. Bluze crosetate cu si fara scheme. Lucru de mana crosetat si tricotat, Suceava.

Merceria de care ai tu nevoie este la un CLICK distanta. KASIOVA este o firma privata infiintata in 199 specializata in producerea de tricotaje manuale pentru. Crosetat - Notiuni de baza: scaderea, picou, picioruse mari grupate, popcorn.


Totul despre lucru de mana: croitorie, tricot, broderie, croset, goblen, bijuterii, bricolage.

Totul despre crosetat- scheme simple sau complicate. Tutoriale video si descrieri pas cu pas! Prima paginaLucru de mână3modele pentru crosetat si tricotat.


Modele de tricotat manual cu scheme de lucru pentru variantele 162-171.

Archive for the 'Bluze Crosetate' Category. Tagged: accesorii rochie de mireasa, broderie manuala, bumbac mercerizat, comenzi dantela, crosetat manual, dantela irlandeza, dantela manuala, design . ALUCRU DE MANA crosetat modele. Tricotat pentru femei Hook - Lumea de tricotat și lucru manual.


Prosoape pentru nasi ,fete de masa Pentru detalii si mai multe modele 0695913Aliona pretul variaza in dependenta de marimea lucrului. Bentita tricolora impletita crosetata snur laseta romaneasca. Bentita tricolora impletita, crosetata, din bumbac, snururi late de laseta romaneasca, se inchide cu . Se pot realiza la comanda in diferite culori sau marimi.


Magda la care scheme te referi ,,e plin internetul cu scheme fara sa le cumperi…Sau poate ai inceput o bluzica si ai nevoie de ajutor?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare