luni, 29 februarie 2016

Amenajare curte mica

GALERIE FOTO: Amenajarea grădinii într-o curte de dimensiuni reduse. Indiferent ce spun unii, o curte mica nu este neaparat un dezavantaj. Iar daca mai si aplici cateva trucuri si secrete in decursul lucrarilor de amenajare, poti .

Dar şi o curte mică, nu este un motiv de a renunţa la proiectarea ei şi a. Dacă nu aveţi propriile idei privind amenajarea zonei de agrement, . Am facut o selectie cu idei minunate pentru amenajarea teraselor din curte, astfel incat sa va inspirati in amenajarea propriilor terase. Oricat de mica ar fi o curte sau gradina, tot o poti transforma intr-un loc atragator si relaxant daca folosesti un design creativ.

Amenajarea de față este concepută pe o parcelă mică de . Zidurile înalte ce separă curtea de față erau total . Pentru a crea iluzia unui spațiu mult mai luminos, . Amenajarea acestei gradini s-a facut in trei zile in afara de proiectarea ei si de erbicidare. Pe baza proiectului de amenajare am curatat terenul, am plantat .

Amenajarea este facuta in acest stadiu strict pentru pavaj. Faci planuri de amenajare curte mica, dar spatiul e mai mic decat ti-ai dori? Te gandesti cum sa amenajezi curtea in cazul unei case de . Idei pentru amenajarea unui foc de tabara decorativ in gradina. Curte lunga si ingusta - Iata niste idei de amenajare chiar istete.


Cum sa-ti amenajezi o gradina Zen la tine in curte. Gradinile japoneze sunt numite adesea si gradini Zen, intrucat transmit energie . Idee de amenajare pentru o curte mica. Fotografia postată de Gardenia Timisoara. Insa cu putina imaginatie si o curte ingusta se poate transforma intr-o gradina cocheta cu jacuzzi,.


Desi mica, aceasta gradina nu inceteaza sa ma uimeasca in fiecare clipa cu dezvoltarea. Taguri: curte, amenajare, jacuzzi, flori, decoratiuni. Iar daca mai si aplici cateva trucuri si secrete in decursul lucrarilor de amenajare, poti obtine o curte superba, . Vegetația este și ea imporntată, dar fără obloanele verzi, locul ar fi fost unul mult mai puțin atrăgător.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare