miercuri, 13 ianuarie 2016

Lista preturi unghii cu gel

Manichiura cu tratament de unghii min, Lei. Aplicare unghii false gel (tips -french) 1h min, 1Lei. MANICHIURA GEL Aplicare tips - RON Remodelare - RON Gel unghii naturale .

La Saloanele Magic va puteti bucura de preturi foarte mici la servicii. Principala diferenta dintre unghiile cu gel si cele din acril este ca primele. Dezavantajele unghiilor cu gel includ pretul lor ridicat, dar si faptul ca se rup mai .

Intretinere gel culoare inclusa - lei. Poti avea maniciura perfecta la preturi mici, doar cu profesionistii salonului Secret Beauty Salon - salon infrumusetare Bucuresti.

Oja semipermanenta maini fara curatat Model stroke – unghii. Manichiura si unghii cu gel, aplicare tips, inlocuire si indepartare unghie, intretinere unghii, Acceseaza site-ul pentru a vedea toate serviciile oferite. LISTA PRETURI: - unghii in gel cu tips - euro - unghii in gel - prelungire cu sablon - euro - gel pe unghia naturala - euro Micropictura. Ne servim clientela si in cursul zilei de Duminica dar pretul este dublu fata de.


Pedichiura cu gel este atunci cand se pune gel pe unghiile de la picioare si se . Modelul pentru unghii si gelul color sunt incluse in pret. R espectarea unghiilor tale inseamna igiena si frumusete.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare