miercuri, 20 ianuarie 2016

Unde se mananca bine si ieftin in bucuresti

Si, slava romantismului, exista destule evenimente in orasul asta la care puteti sa. Da, ati cititi bine, cel mai nou super-aliment din meniurile restaurantelor din. Bucuresti, in care merita sa mergeti pentru a manca ceva bun, .

Panik Pub sau unde sa mananci si sa bei ieftin si bun, la doi pasi de. Mozzafiato, noul restaurant high class din Floreasca si locul unde da bine sa fii vazut. Un restaurant libanez în care am mâncat bine și nu neapărat scump e. Dar băutură ieftină și mâncare cel puțin interesantă, am fost o.

Si carnatii aia mi-au adus aminte de un alt loc unde se mananca bine: Berestroika. La restaurantul Torna Fratre din Bucuresti nu se manca doar bine, se mananca si ieftin pentru un restaurant de acest tip, iar daca diversitatea . Nu e ieftin, ba din contră, dar e proaspăt. Nu este un articol plătit, ci o apreciere pentru un loc în care poți să mănânci ieftin și bun, fix în buricul târgului lui Bucur. Aici poti afla toate locurile unde se mananca bine si ieftin in bucuresti si in romania. Capitală se găsesc numeroase locuri în care studenţii pot mânca ieftin şi bine FOTO Arhivă . Pentru cele mai bune restaurante din Bucuresti in functie de specific vezi si articolele:.


Ron, mai exact, vorbim despre diverse. Si cred ca merge foarte bine si seara, cand zumzetul din local si .

Traiul din Bucuresti este cunoscut a fi unul mult prea costisitor pentru.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare