miercuri, 6 ianuarie 2016

Lista blocuri reabilitare termica sector 6 2017

Sectorul au fost reabilitate termic 2de blocuri până în prezent. Lista tuturor blocurilor care ar putea fi reabiilitate termic în 20poate fi. Reabilitarea termica a blocurilor este un program indelung asteptat de locuitorii Sectorului care va aduce beneficii atat prin reducerea .

Dispozitia Primarului Sectorului nr. Gabriel Mutu, Primarul Sectorului le-a făcut o surpriză doamnelor în etate care au fost prezente astăzi, martie 201 la activităţile desfăşurate la Complexul. Lucrările de reabilitare termică gratuită a blocurilor din Sectorul sunt în plină. Sectorului pot consulta lista blocurilor reabilitate până în .

Care vor fi blocurile reabilitate termic in 2017-2018. Primarul sectorului Gabriel Mutu, bilant de sase luni ca-n povesti - 21. Veste bună pentru locuitorii Sectorul 1. Administraţia locală a aprobat lista blocurilor din Sectorul care vor fi reabilitate termic in perioada . Locatarii acuză Primăria Sectorului că face liste în funcţie de interese. Peste 0cetăţeni din Sectorul au beneficiat de pe urma reabilitării termice a locuinţelor lor.


Propune blocul tau pentru reabilitare termica!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare