miercuri, 6 ianuarie 2016

Bratari cusute din margele

TUTORIAL- Cum inchidem o bratara tesuta pe razboi - Duration: 9:25. Acest video s-a nascut in urma mesajelor voastre , prin care imi cereti sa va fac un tutorial in care sa va. Stim cat de mult va plac bijuteriile handmade din margele, asadar azi invatam cum sa le realizam, din cartea Teserea Bratarilor din Margele.


Ai prea multe mărgele mici și colorate pe acasă și nu știi ce să faci cu ele? Ai descoperit și tu frumoasele coliere croșetate de rusoaice și . Sfaturi simple pentru a-ti confectiona singuri bratari din margele. Confecționarea brãțãrilor cusute din mãrgele este o activitate foarte îndrãgitã, deoarece în funcție de modelele și de numãrul culorilor selectate se pot .

Am gasit un site foarte frumos, in care puteti gasi diverse modele de cercei, bratari, coliere, facute din margelute, si totodata puteti si sa invatati . Am fost cucerita de razboaiele mici de tesut margele, cu care se fac bratari sau zgardane si de modelele traditionale romanesti cu flori care .

Seria Idei Creative contine o multitudine de sfaturi practice,idei,descrieri de diferite tehnici de creatie precum tehnica servetelului . Confectionarea bratarilor cusute din margele este o activitate foarte indragita, deoarece in functie de modelele si de numarul culorilor selectate se pot realiza . Zgardane si bratari tesute in gherghef. Bratari din margele de nisip, realizate manual cu razboiul de tesut margele (tehnica beading loom). Acest tutorial te va invata cum sa impletesti un snur cu margelute de nisip si sa realizezi o bratara de efect.


Iti poti folosi imaginatia pentru a combina culorile . Bratari cusute din margele - Idei creative - Confectionarea bratarilor cusute din margele este o activitate foarte indragita, deoarece in functie. BRATARI CUSUTE DIN MARGELE - Lei In Stoc, Carti, Diverse carti hobby. Bratari cusute din margele - comanda online - Pret: 1LEI.


Manual-100-de-idei-de-educatie-non-formala.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare