duminică, 31 ianuarie 2016

Sinonim sa insemne

Definiții, sinonime, conjugări, declinări, paradigme pentru însemna din dicționarele: DEX '0 DEX. Cîte greșeli va face, să i le însemne cu cărbune pe ceva. Sinonime: a arăta, a indica, a semnifica, a exprima; a scrie, a schiţa, a nota,. Sinonime: a consemna, a marca, a însemna, a nota, a înregistra, a comenta.


A însemna un obiect pentru a-l identifica. Am intrat intr-un parti aici ti se cere sa dai sinonim contextual pentru a. Cu un sinonim bine potrivit la locul lui poţi ajunge să publici la o editură mare. Pentru că nu ştiu ce poate să însemne asta. Alegerile trebuie să fie sinonime cu opțiunea exprimată prin vot de către o persoană. Da, Europa ar trebui să însemne progres și rezultate practice, și vedem . Pe această cale, el a ajuns să însemne – pe baza unei conexiuni . Dar s-ar putea să fie, că doar e sinonim cu zeghe :).


Ca să ajung la şcoala cu pricina, am fost nevoit să traversez un no man's land de. A dat ortul popii - a murit; A dat colțul - a murit; S-a dus pe copcă - a pierdut totul, a murit; A scăpat de dracu' și a dat de tacsu'; A dat de dracul; Și-a găsit .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare