duminică, 10 ianuarie 2016

Uscator de par remington altex

Uscator de par REMINGTON Silk AC909 2400W, rosu-negru. PhilipsUscator de par REMINGTON Ionic Dry D319 2200W, negru-mov - Altexaltex. Acest uscator de par puternic este perfect pentru indreptarea parului.

Datorita motorului de 2200W si a generatorului de ioni pentru coafuri cu efect antistatic, . Uscator de par REMINGTON Silk AC909 cu functie de conditionare ionica - mai putina incretire si mai multa stralucire a parului. Daca doresti sa ai un par fermecator oriunde si orican atunci acest micut uscator de par compact si elegant cu o putere impresionanta de 1800W este . Cei 2400W si caracteristicile inovative te ajuta sa-ti creezi coafura perfecta.

Castiga unul din sutele de produse Remington sau un City Break la Paris! Uscatorul de par AC33este tot ce ai nevoie pentru a obtine o uscare profesionala, acasa. Acesta ofera o performanta de salon profesional, iar in plus are un . Cu o putere de 2100W, setul cu uscator de par Pro 21iti usuca parul rapi in fiecare zi, oricare ar fi stilul ales de tine. Setul complet contine un contrator . Uscator Remington D500 18W, trepte, negru.


Uscator de par Remington D521 22W, viteze, Concentrator, Negru.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare