marți, 19 ianuarie 2016

Cerere aviz retim

Cerere încheiere contract în care să se precizeze numărul de persoane;; Copie. Pentru obţinerea avizului de construcţie sunt necesare următoarele acte:. RETIM Ecologic Service SA are competenţa, dotarea tehnică şi experienţa necesară pentru a presta o salubrizare eficientă, conformă unui sistem .

Pentru a solicita emiterea unui aviz de salubritate vă rugăm să descărcați formularul de mai jos în formatul dorit, să îl completați împreună cu Anexa nr. Acte necesare pentru obtinerea avizului pentru Planul de eliminare a deseurilor în vederea. Cererea scrisa se va completa de catre beneficiarul investitiei. Avizul de principiu se eliberează de către Salubris S.

Acte necesare pentru incheierea contractului de salubritate. Fiecare persoana fizica si agent economic este obligat sa incheie un cotract de salubritate cu SC . Nicolae Robu a semnat cu Retim actul. Bere Semeredi, la vremea respectivă şef serviciu avize mediu urban. Avize, acorduri si autorizatii de mediu. Activitati ori masuri care care afecteaza sau.


CERERE pentru emiterea certificatului de. Fise tehnice cuprinzand elementele de aviz necesare emiterii acordului unic, .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare