vineri, 15 ianuarie 2016

Pete de transpiratie pe haine negre

Odată cu temperaturile ridicate apar şi petele jenante de transpiraţie pe haine. De regulă, cămăşile şi tricourile sunt cele care suferă din . Hainele tale se pătează câteodată de transpiraţie dar şi de urme albe de deodorant, iar aceste pete se curăţă destul de greu.

Iata cum poti sa le scoti pe cele de transpiratie, dar si urmele galbene aparute odata cu timpul! Acesta este trucul care iti scoate imediat petele de transpiratie de pe. Sucul de lămâie scoate cu succes petele de transpirație sau deodorant de pe tricouri și cămăși și înlătură mirosul neplăcut al primelor. Oţetul este ideal pentru îndepărtarea urmelor de antiperspirant de pe haine. Partea proasta e ca daca petele de transpiratie din zona axiala sunt galbene, inseamna ca s-au format de ceva timp.


Te scot din sarite ori de cate ori apar. Sunt neplacute, poate urat mirositoare si pot sa-ti strice hainele. Petele de transpiratie sau de deodorant, . Fiecare dintre noi s-a confruntat cu această problemă: petele de transpiraţie.


Trebuie să recunoaştem că, de foarte multe ori, am fost nevoite să . De ceva timp, mi-au aparut pe haine, la subrat, niste pete inchise, aproape negre.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare