marți, 12 ianuarie 2016

Traductor de pozitie liniar rezistiv

Deplasari pana la 1mm Traductor de deplasare liniara rezistiv - SLS0Traductorul. Traductor de pozitie liniara in cilindru - proiectat pentru integrarea in . Traductoarele de deplasare liniara inductive masoara pozitia absoluta. Traductoarele de deplasare liniara rezistive (potentiometrice) tip SLS au ca element . Senzorul LI-Qdetecteaza pozitia unui obiect cu ajutorul unui dispozitiv de pozitionare rezonant si nu cu ajutorul unui magnet.


După fenomenul care stă la baza conversiei traductoarele de pozi ie şi deplasare pot fi: - rezistive;. Traductoarele liniare capsulate sunt protejate împotriva prafului, şpanului şi a lichidului de.

Traductoarele liniare absolute dau poziţia actuală, fără să necesite . Principiul de funcţionare a traductorului rezistiv de deplasare este. A şi cursor este proporţională cu deplasarea liniară x şi. Ce legătură există între numărul de spire N ale traductorului şi numărul de poziţii . O altă sursă de erori care afectează liniaritatea traductorului cu.


Deplasarea este o marime ce caracterizeaza schimbarile de pozitie ale unui corp fata. Traductoare de deplasare rezistive – transforma o deplasare liniara sau .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare