marți, 12 ianuarie 2016

Transport maritim china romania

Transportul maritim de marfa se realizeaza in sistemul full container load- container. Europrim ofera clientilor sai servicii de transport maritim de marfuri, inspre si dinspre . Transportul maritim din China nu este exclusiv pentru companiile importatoare de volume mari de produse din China.

Cargo cu un volum la fel de mici ca doar . Aceasta este pe scurt portretul in cifre al China Shipping (Romania) Agency Co. Solutiile de transport maritim in regim “port to port” sau “door to door” . Transport maritim containerizat Transport maritim conventional.

China: Shanghai, Ningbo, Qingdao, Xiamen, Xingang (Tianjin), Dalian, Fuzhou, . Transport naval maritim de containere in regim de container complet - FCL sau in. China: Shanghai, Ningbo, Qingdao, Xiamen, Xingang (Tianjin), Dalian, . Oferim transport maritim atat in regim de grupaj (LCL) cat si container complet (FCL) , iar la cerere ne ocupam si de formalitatile . Foxtrans Services ofera servicii de grupaj,LCL din China in Romania, Romania China, servicii de transport international pe calea aerului, pe mare sau terestre, . Transportul international maritim de marfuri se realizeaza in sistemul .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare