vineri, 29 ianuarie 2016

Covorase antiderapante

EUROMATT ofera o gama variata de covoare antiderapante pentru trepte. Reduce semnificativ riscul de alunecare, mai ales in timpul iernii. Benzi antiderapante si pernite antialunecare la bucata sau metru liniar - cel mai bun pret direct de la importator!

La Dedeman puteti alege oricare din cele produse din categoria COVORASE BAIE. Preturi pentru COVORASE BAIE de la lei. Vezi oferta noastra de produse antiderapante: antiderapante auto, antiderapante casnice si produse anti-alunecare.


Antiderapant covoare Nordkap cod 83202. Romstal iti pune la dispozitie o gama larga de Covorase antiderapante la cele mai bune preturi. Intra pe site si vezi ce oferte ti-am pregatit. Covorase antiderapante pentru baie.


Multicolore sau in culori discrete, covorasele pentru baie de pe evivo. Benzile antiderapante au un strat superior de carbura de siliciu care asigura o suprafata antialunecare cu o durata de viata indelungata.

Nu au fost gasite produse care sa corespunda criteriilor dumneavoastra de cautare. Oferta Ecopractic include covorase pentru ateliere si hale industriale, covoare antiderapante si antialunecare. Consulta oferta si alege online produsele de care . Compania EMSAI din Bucuresti comercializeaza covoare antiderapante cauciuc la preturi excelente. Produsele noastre tip covoare antiderapante din cauciuc, . Set de buc benzi antiderapante pentru pardoseli - SWL238. Previn alunecarea pe pardoseli, rampe, trepte, scari, terase, spatii comerciale si zone publice cu . Benzi antiderapante sau antialunecare, sunt benzi autoadezive ce se aplica pe diverse suprafete pentru a preveni alunecarea si a asigura un plus de siguranta . Covorase antiderapante pentru europaleti.


Pentru protejarea marfurilor in camioane pe durata transportului: doteaza-ti . AQUA BABY COVORAS ANTIDERAPANT PENTRU BAIE 34x76CM 0L+. MUNCHKIN COVORAS ANTIDERAPANT DOTS. Covorasele antiderapante sunt ideale pentru protejarea si uzarea timpurie a podelelor din spatiul de depozitare al camioanelor si tirurilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare