marți, 19 ianuarie 2016

Nepi ramnicu valcea

NEPI începe în 20construcția unui centru comercial în Râmnicu Vâlcea și extinde mallurile din Sibiu și Galați . Cei de la NEPI vor construi, în Râmnicu Vâlcea, anul viitor, un al treilea Mall, în zona Libertăţii. Proiectele indică faptul că va fi cel mai mare .

Astfel, Fondul sud-african de investiții imobiliare NEPI a demarat . Tag Archives: NEPI Mall Ramnicu Valcea. Castelul de Apă al CPL Râmnicu Vâlcea a fost demolat pentru a se face loc Mall-ului Libertăţii. Au demarat lucrările la noul Mall „Libertăţii” din Râmnicu Vâlcea.

NEPI, Carrefour, Faurecia, Kaufland se numără printre numele mari care vor investi, în anul 201 la Râmnicu Vâlcea, la care se adaugă un . CPL din Râmnicu Vâlcea au fost cumpărate de Fondul sud-african de investiţii New Europe Property Investments (NEPI)b de . Sudafricanilor de la NEPI le-a fost aprobat PUZ-ul pentru construirea mall-ului din Ramnicu Valcea. Centrul comercial va avea o suprafata . Fondul sud-african de investiții NEPI intenționează să extindă. Râmnicu Vâlcea cu suprafaţa de aproape de mii mp. Dezvoltatorul NEPI, cel mai mare jucător de pe piața locală imobiliară, va începe, anul viitor, construcția unui centru comercial cu o .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare