vineri, 2 octombrie 2015

Soma sibiu angajari

Operatorul de salubritate SC Soma SRL va organiza în municipiul Sibiu prima campanie de colectare a deșeurilor voluminoase, altele decât echipamente . Primii angajați ai societății Soma au început deja distribuirea containerelor în zonele de case din Sibiu. SOMA salubrizare Sibiu - Companie.

Ne puteti contacta si la numerele: 07236349072363740723634737 . Vezi ce locuri de munca sunt disponibile chiar acum la SC SOMA SRL. SOMA Bacau ofera spre inchiriere prese de balotat mobila, tabla, fier vechi usor, autoturisme uzate, carton si utilaje pentru transport marfuri. Sibiu De Traian Deleanu - septembrie 201 16:35.

Pentru achiziția de recipiente, operatorul Soma va investi milioane de lei, alte 1milioane de lei . Pagina oficiala de internet a primariei si Consiliului Local Sibiu. Incepând de săptămâna viitoare, masinile de utilajele firmei Soma, castigatoarea licitatiei pentru zona Sibiu, se vor ocupa de ridicarea .

La nivelul judeţului Sibiu sunt disponibile 6locuri de muncă vacante oferite de angajatori. Din totalul locurilor de muncă oferite 1de . Anunturi Locuri de munca in Cisnadie : angajari secretariat, vanzari, constructii, menaj,. Locuri de munca Soferi - Servicii auto - Curierat. Anunturi Locuri de munca oferte munca necalificata din judetul Sibiu si localitatile judetului SB: Medias, Agnita, Avrig, Cisnadie, Copsa Mica, Dumbraveni, . Anunțuri gratuite Locuri de muncă din Sibiu, Sibiu pe Lajumate. Deseurile din constructii nu isi au locul pe domeniul public!


SUNAEsI SAU SCRIEEsI e-mail FIRMEI SOMA! REGIONAL, acoperind judeţele: Sibiu, Alba, Mureș, Cluj, Constanta-Litoral. Cei de angajatori cauta din noiembrie 2de muncitori pentru Municipiul Sibiu, iar restul ofertelor sunt pentru oraşele din judeţ.


Sofer Joburi disponibile in Sibiu pe Indeed.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare