marți, 20 octombrie 2015

Legea 211 din 2004 actualizata 2016

CTCE - Piatra Neamt: Legislatie gratuita, Monitorul. Anexele se actualizează prin hotărâre a Guvernului. Forma actualizată a acestui act normativ la data de ianuarie 20este realizată. Ordonanta de urgenta pentru modificarea si completarea Legii nr.


Legea nr 3- privind apararea impotriva incendiilor. ARTICOLUL 2Învoirile (1) Învoirile de la serviciu se pot acorda, . Text actualizat în baza actelor normative modificatoare, publicate în Monitorul. Strategiei locale cu privire la dezvoltarea şi. Strategiei naţionale de gestionare a . Se aprobă Normele metodologice de aplicare a Legii nr.


Codul de conduită a funcţionarilor publici, modificată şi completată;. Procedurii de emitere a autorizatiei de. Codul de Conduită al funcționarilor publici, republicată;. Prevederile prezentei legi nu se aplică instrumentelor pieţei monetare,.


Până la data de decembrie 200 S. Admiterea la tranzacţionare a unor valori mobiliare pe o piaţă . Prezenta forma actualizata este valabila de la mai 20pana la iulie 2016.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare