vineri, 16 octombrie 2015

Fonduri europene pentru service auto 2016

As dori sa deschid un service auto si o spalatorie, doresc sa obtin fonduri europene nerambursabile pentru constructia acestora. Oct 2015Service auto, azil de batrani, gradinita cu ajutorul. Mar 2013fonduri nerambursabile pt service auto spalatorie si.

Alte fonduri europene pentru service auto pot fi accesate prin Programul. Harta salariilor la finalul lui 2016: Câştigurile nete au de. Spre exemplu, deschiderea unei spalatorii auto nu necesita autorizarea din partea Registrul Auto.

De asemenea, un service auto are nevoie de autorizare din parte RAR dar nu. Szentgyörgyi András 2016-05-31T13:02:27+00:00. Fonduri nerambursabile pentru service auto.


Service-urile auto, a căror activitate are codul CAEN 45– Întreținerea și. Desi Romania este corigenta la accesarea de fonduri europene, unii dintre intreprinzatori sunt perseverenti si inventivi ceea ce le aduce. Am decis sa realizez un proiect pentru fonduri europene pentru extinderea service-ului, dar si pentru echiparea acestuia cu aparate straine de . Fonduri Europene si Finantare service auto cu fonduri.


Expert Dan Popa a raspuns la intrebare la Mai 2016. Fondurile nerambursabile pot acoperi până la din valoarea proiectului.

Iar până pe ianuarie 20Direcţia Generală Programe Capital . Pentru service -urile auto asta este o veste buna, insemnand o crestere a pietei de la an la an.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare