marți, 13 octombrie 2015

Angajari insirat margele

Banuiesc ca daca sunteti in cautarea unei oferte de lucru la domiciliu cu siguranta ati gasit o multime de anunturi pentru insirat margele la . Care stiti locuri de munca la domiciliu Ceva de genu insirat de margele,lipire plicuri, etc am vazut mai demult in ziar. Dar as vrea ca firma sa fie serioasa adica .

Angajez personal pentru insirat margele la domiciliu. Varsta minima de ani Experienta este necesara dar nu obligatorie. Angajez personal pentru insirarea margelelor la domiciliu.


Puteti castiga intre 2si 8Ron lunar insirand margele.

Colaboratorii nostri pot proveni din orice zona a tarii si nu se impun conditii . Care Support Worker personal ingrijire la domiciliu Cautam personal la fabrica cascaval Cautam personal spalat vase la restaurant Caut o fata an zona Croydon . Rezultat: de lei cheltuiţi, plus cheltuieli poştale, în schimbul unor mărgele de lei. Cerinte: -varsta minima de inscriere este ani;.

Vezi locuri de munca lucru acasa insirat margele confectionat nr telefon! Cerinte minime obligatorii: -varsta minima de inscriere este ani; -fara antecedente penale ; -domiciliul stabil in . Domenii: confectii plicuri, pungi cadouri, completati formulare, insirati margele, coaseti scutece, etc. Domenii: confecţionat plicuri, pungi cadouri, completat formulare, înşirat mărgele, cusut scutece, etc.


Trimiteţi plic timbrat autoadresat în plic . Anunt munca insirat margele - Anunt despre 'munca insirat margele' - Vand si Cumpar - Anunt. Angajari la fabrica de mezeluri germania, EUR . Oferim locuri de munca la domiciliu, in orice domeniu: crosetat, goblenuri, insirat margele, confectionare pungi cadouri, lipit timbre, completat sondaje, scriere de . Salariu min 15– 20de lei pe luna in functie de performante.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare