vineri, 23 octombrie 2015

Jocuri cu magazine de cumparaturi

Jocuri Shopping: Alcatuieste o delicioasa lista de cumparaturi, mergi la magazin si fa cumparaturi pana nu mai poti intr-unul din numeroasele noastre jocuri . Calatoreste la Paris, capitala Frantei, pentru o runda grozava de cumparaturi! Acest joc de-a costumatia iti da ocazia sa porti haine minunate.

Jocuri Cumparaturi la Magazine de Moda pe JocuriFete. Unul dintre cele mai populare jocuri fete, Cumparaturi la Magazine de Moda poate fi jucat gratis aici. Iata cele mai noi jocuri: Olaf Gateste Tort de Inghetata in Forma de Testoasa, Craciunita Experta, Ziua.


Ajut-o sa faca cumparaturi din magazinele de cadouri.

Acest joc din categoria jocurilor barbie a fost jucate de catre jucatorii jocurile. Esti in cautare de jocuri cu de mers la cumparaturi dupa haine atunci intra pe site si joaca-te gratis! Shopping de haine Magazine din New York . Astazi printesa vrea sa isi cumpere o multime de lucruri si haine din magazinul ei preferat dar nu are foarte mult timp la dispozitie de aceea iti . Jocuri cumparaturi: Daca esti una dintre fetele carora le place sa faca shopping atunci aaceste jocuri de facut cumparaturi vor fi pe gustul tau.


In acest joc veti face cumparaturi la magazinele de moda din oras, alaturi de cea mai buna prietena a voastra, Barbie, cea care este regina shoppingului atunci . Aceste frumoase fete se afla la un magazin forte renumit pentru celebrele sale rochii. Ce trebuie sa faci tu in acest joc este foarte simplu, trebuie .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare