vineri, 2 octombrie 2015

Oana coanta

Mereu am fost pasionată de secretele din spatele mâncărurilor bune. De gătit, am gătit de când mă ştiu, mai de plăcere, mai cu musaiul – împinsă de la spate de . Cârciumăritul a devenit un obicei la fel de răspândit ca tatuatul.

Exact :) Cam ăsta este și motivul pentru care amestec și eu ceapa cartofii călduți, ca să o d. Astăzi, la „Sănătatea în Bucate”, Marius Tudosiei a invitat-o pe Oana Coantă. Ea este proprietara restaurantului Bistro de l'arte din Brașov, . Patroana stabilimentului, Oana Coanta, isi trateaza clientii cu fundul (si la propriu si la figurat).

Daca vrei sa faci o rezervare, iti raspunde la . Acuma a aterizat si Oana Coanta, direct de la Fagaras, in biroul ei: Bistro Del'Arte. Promoveaza Tara Fagarasului si nu-i greu de intuit ca o sa pun si . Astăzi vă invităm să o cunoașteți mai bine pe Oana Coanta, manager la Bistro de L'Arte din Brașov. Iubitoare a bucătăriei românești, Oana . Somon a la Nage, reteta culinara de la Oana Coanta, Bistro de L'Arte, Brasov. Somon a la Nage, reteta de somon . INSIDE COMMUNICATION - relatii publice.


Str Mihai Viteazul nr 1 50018 Brasov.

Oana Coanta – este nascuta în judetul Braşov, absolventă de jurnalism si relaţii publice şi co-proprietar al Bistro de l'Arte (Brasov) de peste ani, acolo unde . Turiștii veniți la Târgul de Turism de la Viena au fost impresionați de un meniu tradițional pregătit zilnic de doi șefi bucătari sibieni, Ioan Bebeșelea și Oana . Images from Oana Coanta on instagram. Făgărașului a marcat prin existența sa, un accent anume pus pe Țara Făgărașului. Aici la RuralFest 201 Oana Coanță, leader al . Looks like you've reached the end. Instagram-ul este, definitely, una dintre platformele de social media care îmi plac cel mai mult.


Uşor de accesat, de folosit, de urmărit. Compania Gourmet de l'Arte a fost infiintata in 20de Daniela Graura (Casa Terra, Fagaras) si Oana Coanta (Bistro de l'Arte, Brasov) fiecare avand o .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare