marți, 20 octombrie 2015

Sabloane flori de decupat

Ce avem nevoie pentru a face flori imprimate, din hartie Pentru. Scoateti la imprimanta sabloanele prezentate, decupati-le si asamblati-le. Depusă în conformitate cu abilităţi manuale, abilităţi practice, activitati creative pentru copii, flori, flower pattern, modele flori decupat .

Sablon cu ajutorul caruia se pot decupa diverse modele de flori. Chiar daca a sosit toamna si flori sunt din ce in ce mai putine, sper ca acest cantec sa va fie de folos cu gandul la primavara ce va sa vina. Florile pentru ghirlande sunt lucrate din hârtie gumată. Sunt decupate după şabloanele date, apoi se lipesc unele peste altele după preferinţă, iar între ele se .

TUTORIAL – Flori de primăvară pentru petreceri. Din cercul portocaliu decupat, formăm un „păhărel”: tăiem pe linia din şablon şi suprapunem marginile pe. Florile cu cinci petale ascuţite din şablon vor deveni gerbere. A fost prima dată când am încercat un concurs tematic, având florile ca subiect.


Clovni ( pictură, decupare, lipire, îndoire). Vaza cu flori (decupare, lipire, asamblare). Vaza cu flori este un proiect simplu, aplicabil claselor mici (clasa pregătitoare, clasa I). Decupaţi direct şabloanele deja colorate şi lipiţi.


Folosind o foarfeca, decupati cu grija contururile florilor imprimate.

Ador florile de primăvară: narcisele, zambilele, florile de “nu ma uita”,. Daca nu va iese, puteti desena cu mana apoi sa o decupati :P. Din hartie verde am decupat pentru tulpina si frunze.


Felicitare de Paşte - coş cu flori. Pentru frunzuliţe, am îndoit coala, am trasat un arc de cerc, l-am decupat. Matrita decupare Sizzix - flori si frunze 657690. Matrita cu forme flori si frunze, cu dimensiuni aproximative de taiere intre x cm si x cm. Descarcă imaginea de decupat frunze în format pdf pentru printare aici.


Material ilustrat de Ráduly Melinda, web designer . Mai jos am atasat cateva imagini cu spiralele facute de mine si sabloanele pentru ele. Se decupează din coala verde partea care intră în ghiveci. Home › Prese si matrite › Tematica: Flori si frunze . Trasarea după şablon, decuparea după conturul trasat şi lipirea. Corpuri decupate - Albine i flori 3600Perechi complementare de obiecte dim. Find and save ideas about Flori de hârtie on Pinterest, the world's catalog of ideas.


Flori de hartie pentru nunta si botez, buchet mireasa, lumanari, cocarde si . Iar noi facem floricele din manute de piticei :).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare