vineri, 23 octombrie 2015

Spalatorie tapiterie auto bacau

Cosmetica auto - Service auto Bacau. Din motive obiective , boxa destinata pt Detailing auto a fost transformata in boxa pentru mecanica auto! Folosim cea mai eficienta metoda de spalare a tapiteriei auto: jetul de abur intensificat ce curata in profunzime si igienizeaza tot interiorul.

Spalare tapiterii auto - Spalam tapiterii auto, curatam si igienizam tot interiorul: -plafon, fete portiera, mocheta, portbagaj, guri aerisire AC. Cosmetica auto, polish auto, curatat tapiterie, retusuri vopsea cu ceara, . Servicii de curățare profesională în Bacău ! Sunt foarte incantat ca nu a trebuit sa mai duc covoarele la spalatorie, acestea fiind .

Spalatorie auto cu aburi - Servicii profesionale de. Cosmetica auto - Service auto Bacau NOU ! Cel putin o data pe an orice masina are nevoie de o schimbare de look, incepand cu exteriorul, continuand cu curatare tapiterie auto si apoi restul interiorului, . Spray spuma profesional pentru curatare tapiterie auto, 750ml. Cu ticketele din reteaua AutoCurat Flote Auto.


Oriunde ai nevoie gasesti cel putin doua spalatorii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare