luni, 24 august 2015

Vanish pete galbene

CUM SE INDEPARTEAZA PETELE GALBENE DE TRANSPIRATIE. Pentru a elimina petele de transpiratie, va recomandam sa folositi Vanish Oxi Action Lichid:. Am incercat si cu Vanish, lasate rufele in solutie foarte concentrata de .

Petele galbene de pe tesaturi se scot cu o solutie de bicarbonat cu. Petele galbene de pe tesaturi se scot cu o solutie de bicarbonat cu apa, se lasa la inmuiat o ora apoi se clatesc normal. Oct 2009Petele de deodorantpostăriIan 2008petepostăriNov 2006cum scot petele de transpiratie?


Petele galbene de clor mai ies cu ceva? Am vreo sansa sa scot petele alea? ForumSept 2011pete albe de deodorant? ForumApr 2011pete galbene pe hainute bebeIun 2006Mai multe rezultate de la forum. Color si vanish Le lasi toata noaptea si a doua zi Le freci cu un sapun si gata la noi . Funda Am spalat un tricou alb cu vanish pentru a coate niste pete de visine.


Procesul implica inmuierea si frecarea hainei cu glicerina timp de minute. Petele galbene de pe tesaturi se scot cu o solutie de trei linguri de . Peste petele uleioase toarna imediat Vanish, iar daca substanta este mai. Petele galbene de pe tesaturi ies daca le lasi la inmuiat cateva ore .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare