marți, 25 august 2015

Ce este franciza in asigurari

Fransiza este partea din dauna ce urmeaza a fi suportata de catre asigurat. Fransiza poate fi negociata cu compania de asigurare, dar poate fi si impusa de . O definitie scurta + exemple cat se poate de sugestive pentru asigurarea de locuinta si CASCO.

Prin impunerea fransizei de catre asiguratori are loc o eficientizare a asigurarilor iar prin obligativitatea acceptarii unui contract de fransiza, companiile de . Politele de asigurare pentru casa vor avea fransiza, ceea ce inseamna ca in urma producerii unui risc stipulat in contractul de asigurare, persoana asigurata va . Fransiza este o parte integranta a sistemului de asigurare CASCO. CASCO care sa contina fransiza, atunci veti plati mai putin .

Cand inchei o asigurare de sanate inevitabil vei auzi de fransiza,dauna ce urmeaza a fi suportata de catre asigurat in cazul unei daune. Fransiza va fi extrem de mica, simbolica. Este o varianta mai lejera pentru asigurat decat cresterea primei de asigurare, a motivat presedintele . In ultimii ani clientii au gasit rareori in piata oferte Casco fara fransiza atasata.


Introducand fransiza asiguratorii au sperat sa reduca numarul . Fransiza reprezinta partea din despagubire suportata de asigurat. Majoritatea companiilor de asigurari practica un sistem de fransiza pentru politele CASCO. Foarte multe companii de asigurari auto introduc fransiza in contractul Casco. Asta inseamna ca in cazul unui anumit tip de dauna, dumneavoastra, ca asigurat, .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare