vineri, 28 august 2015

Ajofm braila

Prezintă informaţii despre activitatea şi serviciile oferite de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă, alături de referinţe din legislaţia din domeniu. AGENTIA JUDETEANA PENTRU OCUPAREA FORTEI DE MUNCA BRAILA. LOCURI DE MUNCA VACANTE LA DATA DE 08.

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Braila. Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Brăila comunică următoarele locuri de muncă vacante la data de ianuarie 2017. Posturi munca ajofm braila - Braila.


Opt institutii publice din Braila ofera oportunitati de angajare in aceasta perioada, potrivit Agentiei Judetene pentru.

AJOFM Braila le ofera brailenilor 3de locuri de munca in Portugalia. Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Braila dispune, . Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca(AJOFM) Braila organizeaza, vineri, aprilie 201 “Bursa generala a locurilor de munca“, la care sunt . Agentia Judeteana de Ocupare a Fortei de Munca (AFOFM) Braila a publicat. Detalii la sediul AJOFM – Braila, Bulevardul Dorobantilor nr.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare