luni, 24 august 2015

Millefiori arad

Realizate complet din sticla de Murano sau decorate cu pietre semipretioase si opulente, cu motive florale sau specifice sticlei de Murano, inelele Millefiori sunt . Bijuterii si decorative din sticla de Murano. Cel mai mare producator si distribuitor.

Coliere si produse decorative din sticla de Murano cu aur si argint. Fabrica din Ara care produce pandantive, cercei, coliere si alte podoabe confectionate din renumita sticla, si-a propus ca anul acesta sa . Află date de contact, informaţii financiare, datorii la bugete, dosare in justiţie, . Millefiori set bratara cercei inel cu pietre murano.

Millefiori SRL, Calea Zimandului Nr. Ara Telefon 0224cu Orar şi Indicații rutiere. Millefiori Srl, judetul Arad: Traditia nobila a modelarii sticlei de Murano este continuata in prezent de MILLEFIORI. Imbinand pasiune, rafinament, eleganta si stil, . Bijuterii din sticla de Murano Mos Craciun - Dimensiuni : 60-x 33-mm.


Millefiori Srl, Calea Zimandului, Nr. Bratara multicolora Millefiori, cabochoane patrate. Pandantiv Murano model Millefiori, fluture aripioare, 39mm.


Cercei, Bratari, Coliere, Seturi bijuterii, Inele.

MILLEFIORI - precious murano collections. Bijuterii si obiecte decorative lucrate manual din sticla de. Bijuterii murano millefiori arad Army. Margele Millefiori 168O (168OMIL 01). Millefiori - bijuterii fabricate in Romania.


Ara 1de meșteri iscusiți se joacă zilnic cu focul. Stiri Ara Evenimente, Firme din Ara Anunturi, Matrimoniale Ara Divertisment, Party, locuri de munca, cazare Arad. Domeniul principal de activitate al MILLEFIORI S. Profil de companie pentru MILLEFIORI S.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare