joi, 20 august 2015

Cat costa sa mobilezi un apartament cu 2 camere

Nu ai cum să-ți renovezi, mobilezi, dotezi și decorezi locuința cu atât de puțini bani. Ai o cameră de mp, păi numai pardoseala vine 5de euro. El și-a dorit să beneficieze de mai mult spațiu, iar camerele să fie mai aerisite.

Pai daca te gandesti numai cat costa electrocanicele si electronicele, ca mobila . Totul a început de la o cameră goală de 3mp și de la provocarea pe care ne-a lansat-o ansamblul rezidențial The Park, din București, . Sunt proprietarul unui apartament de camere in bucuresti titan, suprafata de mp. Renovare TOTALA Apartament camere.

Iun 2011Mai multe rezultate de la forum. Azi am primit un estimat la pret materiale + manopera. Reamenajare Apartament Camere Renovare.


Termenul mai sus metionat sa refera la o amenajare completa unui apartament si nu la o . Este vorba despre un apartament de camere, o bucatarie, o baie, un hol si o. Stiam, cand l-am cumparat, ca va trebui sa investim in renovarea lui. Stie cineva cat costa sa renovezi total un apartament Cu tot cu. Unul de camere te costa cam mullltttttttt.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare